Grrrr

Ja efter att ha läst en blogg som tillhör en nära vän,så studsar jag upp och ner.blir så jäkla förbannad. ja hoppas de löser sig så smidigt och bra som möjligt. men skadan är ju redan skedd, och en underbar människa har kommit te skada.. på flera sätt.. *ggr* och när det gäller små sådana. så blir jag hiskligt arg.

Ja vi får väl se hur det blir längre fram,Om jobbet kommer stå still ett par veckor på grund av kollidering av kollegors tillbaka komst o tillfällig långledighet.. då är det lilla jag som blir klämd. visst de sker inte förs i slutet av juni,men har faan magont redan..

De regnar ni som inte vet de!!
måste ta nått lugnande för att inte koka sönder..

2 Responses to “Grrrr”

  1. dadevil skriver:

    ja jag har ju de, vet ju lite vad han går igenom. och ingen ska behöva göra de, heheh jo i nån låda har vi nog de, det verkar så iallafall just nu. =) ha en bra natt..

  2. balansant skriver:

    ja du gumman vad ska man säga?? jag förstår att du blev arg.(de visste jag att du skulle bli..) Du har ju varit vansinnig de andra gångerna när de varit något men den här gången e de fan ännu värre GRR haha har ni inte något lugnande på jobbet hahaha nä skämt å sido hoppas ni får en lugn natt ialla fall kjam

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu