lite nytt kanske…

Jo har väl gått och funderat ett par dagar nu,att kanske försöka påta ihop ett nytt inlägg,men har samtidigt inte vetat vad de ska handla om,vet dock inte det nu heller.Men tänkte hitta nått roligt i vardagen som kanske har hänt.  I helgen var jag upp och besökte molkom, byn jag bodde i ett par år.  var ju martén. Skulle inte åkt upp förs på lördag igentligen, Men satt där på fredag eftermiddag och insåg att varför åker jag inte upp idag istället, gubben ska ju jobba o jag kommer enbart sitta ensam. Så blev de och jag drog upp.

De blev lite lätt partaj och de var riktigt kul!! vilket folk..*skratt* jäger inte bra alls.. Lördag,började med regn,men efter de kommer solsken. och ja de blev en liten tur. Handlade hem lite saker, Sen bärde av till thomas igen och grillning och bira stod på schemat, Vissa uteblev vissa kom.. =) de blev helt okej…

vissa saker kunde vi ju ha skipat.. typ lögnerna, skitsnacket, hade vart kul och man fått veta vissa saker innan…

Hoppas du lärt dig en ordentlig läxa nu, för detta får faan vara droppen,men att säga att detta enbart var de enda felet,de var att tro att du är bäst och ja,tyvärr att behöva säga,, another lie!!

Vi har diskuterat snosen och ja,kanske ska skaffa en till kissekatt unge!! Iris vår lilla sötiz,behöver en kompis. hon är ensam.tror hon inte kommer må bra i slutändan om vi inte försöker göra nått åt saken.hon går och skriker eller ja jamar då!! men lite desperat typ,vart är bea !!!  Texas skulle kanske oxå bli glad,men lite liv där hemma,han har oxå gått och blivit konstig..

Han vill inte gå ut. de kan ta ORDENTLIGT med timmar mellan ggr. typ 6-8 timmar och han vill inte gå ut, man lockar honom med pinnar.lek,men han bara trycker ner nosen hårdare i sängen än vad skulle vara möjligt.  ja jag hoppas det är en fas han håller på med. för blir ju lite fundersam…


Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu