måndag…

ja jag hoppas att vädrets makter kan vara med mig imorgon då!! för jag vill verkligen ta den där turen. .. Igår var jag riktigt putt av två saker..

*Jag förstår läget,så kommer nog mest vara lite irriterad på en högre uppsatt person. Kan ju vara så att jag förlorar jobb i ca 2-3 veckor. jag hoppas att de inte sker, men det kan.. ska inte vara med på personalmötet så kan ju inte ta upp saker och ting heller. men det är ju ett tag kvar så man ska väl inte tro de värsta än..

*duu!! för jag tycker du beter dig som ett as. Du klagar,men du gör ju de inte bättre själv. Du leker med folks känslor,vänskap… men kalla  mig sur,men nu är det slutlekt, tänker inte ta mer av dina fula knep,lögner och ja försök till utnyttjande.

Ikväll blir det träning…Ååååh jag längtar. har missat många pass nu,så jag hoppas att jag kommer kunna köra järnet.

jag hoppas det är bra med dig lille kevvan.. att inget är brutet. *kramar om*

Tack linda,jag hade superduper kul i fredags, fast han den efterhängsne… och han som försökte förföra de äldre damen..*uuuj*

One Response to “måndag…”

  1. Balansant skriver:

    Usch låter inte kul, hoppas de löser sig. Det är bra gums! Slå näven i bordet och stampa foten i golvet nu;) nej vi får verkligen hoppas att inget e bruten. Men chansen e nog stor. Handen o handleden värker på honom ganska mycket:( miss you Kjam

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu